Welkom
De naam Novemberland
Ons boekenbestand
Recente aanwinsten Bijzondere boeken Algemene informatie
Links
Agenda
Contact

 

Welkom bij Antiquariaat Novemberland

Antiquariaat Novemberland is een antiquariaat met een beperkte winkelfunctie in die zin dat u welkom bent op afspraak op het adres Hooigracht 35 te Leiden. U kunt dan op uw gemak kennisnemen van ons aanbod. Wij hebben een algemene voorraad van kwalitatief goede tweedehands en antiquarische boeken.

Wij zijn in 2003 begonnen met een kleine algemene voorraad boeken die werd aangeboden via internet en op boekenmarkten. Sindsdien is de voorraad in kwalitatieve zin verbeterd en uitgebreid. Voorts zijn wij ons meer gaan specialiseren.

Novemberland is gespecialiseerd in/We are specialised in::

- Vroege kinder- en prentenboeken (tot 1920)/Early Children's Books (until 1920)

- Reizen/Travel

- Landen en volkeren/Geography and Ethnology

- Flora en Fauna/Natural History

- Kunst en architectuur/Art and Architecture

- Geschiedenis/History

- Oude en zeldzame boeken/Old and Rare Books

Jaarlijks nemen wij deel aan een aantal beurzen en boekenmarkten (zie Agenda). Onze boeken worden verder aangeboden op internet via AbeBooks.com, www.antiqbook.nl, www.boekwinkeltjes.nl, www.bol.com en  www.boekenverkoper.nl.

 

 

Een bezoek kan altijd de moeite waard zijn omdat een deel van de voorraad niet op internet wordt aangeboden. Misschien stuit u dan wel op een ongezochte vondst.

Graag even bellen voor een afspraak (06-18297344)

Opening by appointment only

e-mail: novemberland@planet.nl

tel: (+31)618297344

Jaap Schuurman

 

Member of the Antiquarian Booksellers' Association of the Netherlands (NVvA), affiliated to the International League of Antiquarian Booksellers / Ligue Internationale de la Librairie Ancienne (ILAB/LILA). We recognize its Code of Usages and Customs.

Lid van de Nederlandsche Vereeniging van Antiquaren (NVvA), aangesloten bij de International League of Antiquarian Booksellers / Ligue Internationale de la Librairie Ancienne (ILAB/LILA). Wij onderschrijven de Code of Usages and Customs.


 

 

 

 

Lid van de Bond van Handelaren in Oude Boeken (BOB, zie: www.bobboeken.org) en NVVA (Nederlandse Vereniging van Antiquaren)

 

Amsterdam International

Antiquarian Book Fair

 

Marriott Hotel
Stadhouderskade 12
1054 ES Amsterdam

 

05-06 October
You are welcome to visit
us at Booth 21
Amsterdam International Antiquarian Book Fair